Препорачуваме читателите да се пријават за услугата за известување за објавување за ова списание. Пријавете се преку врската Регистрација на горниот дел од почетната страница на списанието. Со регистрацијата, читателот, преку е-пошта, ќе го добие прегледот на содржината на секое ново издание на списанието. Овој список му овозможува на списанието да бара одредено ниво на поддршка или читателска публика. Погледнете ја Изјавата за приватност на списанието, во која стои дека имињата и адресите на е-пошта на читателите нема да се користат за други намени.