Oбраќање на Искра Пановска-Димкова по повод 75-годишното постоење на Катедрата за македонски јазик 15.10.2021

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Искра Пановска-Димкова

Апстракт

Oбраќање на Искра Пановска-Димкова по повод 75-годишното постоење на Катедрата за македонски јазик

Downloads

Download data is not yet available.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Рубрика
Свечен час по повод 75 години од основањето на Катедрата за македонски јазик