Назад до деталните информации за статијата Проект-работилница: Колонијалните и постколонијалните дискурси во Робинзон Крусо од Д. Дефо, во Гуливеровите патувања од Џ. Свифт и во Игра на тронови од Р. Р. Мартин Download Download PDF