Обраќање на свечен час по повод 75-годишното постоење на Катедрата за македонски јазик Катерина Велјановска

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Катерина Велјановска

Апстракт

.

Downloads

Download data is not yet available.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Рубрика
Свечен час по повод 75 години од основањето на Катедрата за македонски јазик
Биографија на авторот

Катерина Велјановска, Филолошки факултет „Блаже Конески“ Скопје, Северна Македонија

.