Обраќање на свечен час по повод 75-годишното постоење на Катедрата за македонски јазик Никола Јанкуловски, Ректор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Никола Јанкуловски

Downloads

Download data is not yet available.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Рубрика
Свечен час по повод 75 години од основањето на Катедрата за македонски јазик