ОБЕЛЕЖЈА НА ДОМУВАЊЕТО НА РАНЛИВИТЕ ГРУПИ ВО МАКЕДОНИЈА - Мите Кузески; Тања Малеска (Ревија за социјална политика/Journal of Social Policy, 2008)
Какви се состојбите со домувањетомеѓу ранливите групи население воМакедонија?