[1]
G. Smilevski, “ПЕРСПЕКТИВАТА НА ПРЕМЕСТЕНОСТА ВО МУЗЕЈ НА БЕЗУСЛОВНОТО ПРЕДАВАЊЕ И ВО МИНИСТЕРСТВО НА БОЛКАТА ОД ДУБРАВКА УГРЕШИЌ”, FS, vol. 11, no. 2, pp. 249-258, Oct. 2019.