Ангеловска, Деспина. “Невозможното враќање дома во пиесата Одисеј од Горан Стефановски”. Journal of Contemporary Philology 3, no. 1 (June 20, 2020): 111–125. Accessed October 28, 2020. https://journals.ukim.mk/index.php/jcp/article/view/1375.