[1]
Б. Бадаревски, “РОДОВАТА ЕДНАКВОСТ И ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА”, GZFZF , vol. 76, no. 1, pp. 793-804, Dec. 2023.